روحیه بخشی
اگر انسان برای انجام کارهای مهم روحیه نداشته باشد آن کار با موفقیت انجام نشده و به نتیجه نخواهد رسید . و چه بسا که با شکست نیز مواجه شود . وجود حضرت زینب (س) در نهضت حسینی برای همه ، بویژه برای برادرش اباعبدالله الحسین از این حیث واجد اهمیت بسیار است.
امام با شناختی که از خواهرش دارد به خوبی می داند که او در این آزمون سربلند خواهد بود و اطمینان دارد که پس از او سالار کاروان بوده و بدون هیچ خطایی آن را تا رسیدن به مقصد نهایی رهبری خواهد کرد . لذا از این جهت نگرانی ندارد .
در حساسترین لحظه ها که امام حسین (ع) در مقابل چشمانش ، جوانش را در خون غوطه ور می بیند ، علی اکبرش را در حال احتضار نظاره می کند و گویی امام ، خود در حال احتضار قرار گرفته ، زینب به یاری برادر می شتابد و صدا به شیون و ناله بلند می کند . خود را روی کشته ی علی اکبر می اندازد و صدا را به ( یا اخیاه یا بن اخیاه وا مهجه قلبا ) بلند می کند . او با این کار خود ، برادرش را متوجه خود ساخته و بدین وسیله از شدت اندوه او می کاهد . زینب حتی دو جوان دلبندش را به یاری امام می فرستد ولی برای اینکه مبادا برادرش شرمنده و خجل گردد به استقبال کشته ی فرزندانش نمی آید . پس از شهادت امام و در طول دوران اسارت پیوسته یاور غمدیدگان و پناه اسیران ، زینب بود. از گودی قتلگاه تا کوچه های مخوف کوفه ، از مجلس ابن زیاد تا ستمکده ی یزید در همه جا فرشته ی نجاتشان زینب بود.
منبع :سیمای زینب (س) در آیینه ی تاریخ ، اعظم شبیری نشرهاجر ،قم، 1387، ص128
سلام علیکم! ضمن سپاس از حضور فعال شما، این مطلب در وبلاگ (محافظین حریم زینبی) به آدرس http://mohafezin-zeinabi.kowsarblog.ir/?p=284063&more=1&c=1&tb=1&pb=1
درج گردید.